Herplaatsing Brits Korthaar katten

De Rasclub Brits Korthaar bemiddelt voor leden en begunstigers bij het herplaatsen van Brits Korthaar katten. Aangemelde katten worden op deze pagina geplaatst. De bemiddeling is gratisvoor leden en begunstigers van de RBK. Ook niet leden mogen hun Brit aanmelden voor bemiddeling, maar betalen dan wel een bedrag van €7,50 aan bemiddelingskosten. Dat bedrag kunt u dan overmaken aan onze penningmeester op rekeningnummer NL20RABO0147436591.

Katten aanmelden voor herplaatsing?
Neem contact op met Jennie Hoornweg-Dubbelman op telefoonnummer: 
078-6514639(tussen 15.00 en 21.30 uur).

 

 Voor herplaatsers die via ons bemiddeld worden mag niet meer dan €150 evraagd worden.


Beschikbare katten


   

Goed huis gezocht voor Faylinn 

Ze is van december 2008, is geholpen en heeft een stamboom. 

Ze is een wat schuwe poes, maar met een beetje tijd en aandacht kan het wel een lieve kat worden voor een ander denk ik. Ze is wat eenkennig en heeft het niet zo op vreemde en kinderen. 

Ze kan niet bij andere katten of honden of kleine kinderen.   

Graag zou ik voor haar een ander huisje vinden met een afgesloten tuin en een plek / ruimte waar ze dr eigen even terug kan trekken. Nu ligt ze als we beneden zijn op de bank maar anders ligt ze boven op zolder in haar speelton. Wat oudere mensen zonder kinderen of een alleenstaande vrouw of man?  

Alle spullen  die ik nu voor haar gebruik krijgt de nieuwe eigenaar mee. Dat gaat om een grote speelton, kattenbak, voerbak en kleed dan heeft ze in ieder geval de eigen spulletjes. 

  

Bent u geïnteresseerd in een kat, belt u dan Jennie Hoornweg-Dubbelman op telefoonnummer:

078-6514639 (tussen 15.00 en 21.30 uur).