Herplaatsing Brits Korthaar katten

De Rasclub Brits Korthaar bemiddelt voor leden en begunstigers bij het herplaatsen van Brits Korthaar katten. Aangemelde katten worden op deze pagina geplaatst. De bemiddeling is gratisvoor leden en begunstigers van de RBK. Ook niet leden mogen hun Brit aanmelden voor bemiddeling, maar betalen dan wel een bedrag van €7,50 aan bemiddelingskosten. Dat bedrag kunt u dan overmaken aan onze penningmeester op rekeningnummer NL20RABO0147436591.

Katten aanmelden voor herplaatsing?
Neem contact op met Jennie Hoornweg-Dubbelman op telefoonnummer: 

Voor herplaatsers die via ons bemiddeld worden mag niet meer dan €150 gevraagd worden.          

Bent u geïnteresseerd in een herplaatser, belt u dan Jennie Hoornweg-Dubbelman op telefoonnummer: 
078-6514639 (tussen 15.00 en 21.30 uur). 

 

Carel

In verband met veranderde woon- en werkomstandigheden zoek ik, hoe spijtig ook, voor Carel  (een Britse Korthaar: black-silvertabby spotted) een fijn en liefdevol nieuw plekje. 

Carel is een erg lieve en nog speelse kater van 2 1/2 jaar jong die het heerlijk vindt iemand in zijn omgeving te hebben die hem lekker aandacht kan geven. Hij is gezond, krijgt jaarlijks alle entingen en wordt dan ook door de dierenarts onderzocht.

Hij is niet gewend om buiten in een tuin te spelen, maar vermaakt zich in huis en op het balkon uitstekend.

 

 

Chico en Luca

Door mijn nieuwe woonsituatie, ben ik genoodzaakt, om voor mijn lieve Britten (silver tabby's) Chico en Luca een gouden mandje te vinden. Ze zijn gechipt, gecastreerd en hebben een stamboom.

De heren genieten van veel aandacht en komen graag bij je op schoot. Tevens zijn ze nog heel speels voor hun leeftijd, van 10 jaar. Mijn voorkeur gaat uit, om de heren , samen te plaatsen, omdat ze al van jongs af , maatjes zijn.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jennie Hoornweg-Dubbelman op telefoonnummer: 
078-6514639 (tussen 15.00 en 21.30 uur).