Herplaatsing Brits Korthaar katten

De Rasclub Brits Kort- en Langhaar bemiddelt voor leden en begunstigers bij het herplaatsen van Brits Korthaar katten. Aangemelde katten worden op deze pagina geplaatst. De bemiddeling is gratis voor leden en begunstigers van de RBK. Ook niet leden mogen hun Brit aanmelden voor bemiddeling, maar betalen dan wel een bedrag van €7,50 aan bemiddelingskosten. Dat bedrag kunt u dan overmaken aan onze penningmeester op rekeningnummer NL20RABO0147436591.

Katten aanmelden voor herplaatsing?
Neem contact op met Brigitte Zagwijn op telefoonnummer: 06 - 25455646 (of via WhatsApp)

Voor herplaatsers die via ons bemiddeld worden mag niet meer dan €150 gevraagd worden.          

Bent u geïnteresseerd in een herplaatser, belt u dan Brigitte Zagwijn op telefoonnummer: 06-25455646 (of via WhatsApp).

 

Wegens gezondheidsproblemen van de eigenaar zijn we op zoek naar een goed tehuis voor onderstaande 2 katten:

Carel, geb. 3-6-2009, Brits Korthaar, kleur black golden tabby blotched, gechipt. Stamboom aanwezig.
Grote jeweetwel kater met wat overgewicht maar kerngezond. Is soms wat afwachtend maar ontzettend lief en braaf. Wil graag op schoot en gebriebeld worden. Kammen is noodzakelijk. Snapt het gebruik van de krabpaal en is rustig. Vindt achter een laserlichtje aangaan helemaal het einde, dus nog vrij speels.

Dolly, geb. 8-5-2011, Brits Korthaar, kleur blue golden shaded, stamboom aanwezig.
Gezonde, gesteriliseerde poes. Is een wat schuchter poesje en is graag bij Carel. Zij komt niet gauw op schoot liggen, daar is ze wat te onrustig voor maar kriebelen vind ze heerlijk. Is een ontzettende babbelbox. Redelijk speels. Snapt ook het gebruik van de krabpaal.

Ze zijn niet gewend aan honden of kinderen dus het zou mooi zijn als ze in een soortgelijke omgeving terecht zouden kunnen komen.
Carel en Dolly worden samen herplaatst.